torstai 29. toukokuuta 2014

BB #2 - Chuck's (Burger Battle)

Vihdoinkin saan kirjailtua tämän Burger Battlen kakkososan. Tämä tulee vähän lyhyempänä versiona mitä ensimmäinen.

Chuck's-burgerpaikka sijaitsee Hamiltonissa Locke-streetillä, mukava katu aivan oman kotikadun vieressä. Useita kahviloita, ravintoloita, pari baaria, pieniä käsityöliikkeitä jne. Ei aivan ydinkeskustassa. Tästä paikasta olin kuullut useammaltakin taholta kehuja, eli odotukset olivat aika isot. Toisin kuin The Works-ketju, tämä paikka on uniikki ja yksityisomistuksessa.


Asiakaspaikkoja oli ehkä 25 -mennessä oli n. puolillaan ja lähtiessä alkoi olemaan tungosta. Seinällä pari tv:tä joissa molemmissa pyöri urheilua. Tuli heti pubimainen vaikutelma. Ruokalistaa en ihan niin tarkasti silmäillyt mitä Worksissa, tässä lafkassa näytti saavan burgereiden lisäksi ainakin poutinea, salaatteja ja olisiko jotain muutakin roadhouse-ruokaa ollut tarjolla. Itse purilaiset valittiin yksinkertaisemmin mitä Worksissa -valitset vain täytteen (perus-angus täysliha-pihvi, kanaa, lammasta, biisonia jne.) ja siihen lisukkeet. Leipää oli vain yhtäsorttia ja lisukkeet suurimmaksi osaksi ilmaisia, spesiaaleimmat maksoivat n. dollarin. Itse lähdin liikenteeseen biisoni-pihvillä ja jopa tylsän tavallisilla lisukkeilla: salaattia, kurkkua, paistettuja paprikoita, juustoa ja talon omaa kastiketta joka osottautui sinappi-pohjaiseksi. Noista ainoastaan juusto maksullinen.


Annos tuli suunnilleen 20 minuutissa, eli ihan normiodottelu päivällisaikaan. Itse purilainen oli silminnähden pienempi mitä ensimmäinen, ranskiksia oli myös vähän vähemmän silmämääräisesti arvioituna, toimivat kyllä loistavasti. Itse hampurilaisessakaan ei ollut valittamista. Kastiketta olisi voinut olla vähän enemmän, tämäkin kokelas jäi kilpailijansa tapaan vähän valjuksi. Chipotle-majoneesia ensi kerralla? Hyvillä mielin lähdin kuitenkin pois -niinkuin ensimmäisestäkin paikasta (tällä kertaa muistin antaa tippiäkin tarjoilijalle!)

Voittajaa tästä skabasta on hankalaa julistaa. Ulkonäöllisesti Works'in annos oli näyttävämpi, maultaan Chucks'in veti ehkä pidemmän korren. Paljon merkkaa täytevalinnat, Chucks'issa onnistuin piirun verran paremmin. Ainakin toisessa tulen käymään tässä muutaman viimeisen viikon aikana, se on selvä. Molemmat paikat kuitenkin miellyttivät päällisin puolin, tästä pientä yhteenvetoa:

The Works

Kiitämme:
-monipuolisuus hampurilaista valitessa, on varaa valita
-asiakaspaikkojen määrä
-sijainti; ydinkeskusta

Moitimme:
-monipuolisuus voi näkyä laskussa
-nettisivut

Chuck's

Kiitämme:
-hintataso vähän hillitympi
-voisi olla sporttibaari
-nettisivuilta pystyi tsekkailemaan ennakolta valintoja
-sympatiapisteet yksityisyrittäjälle -suosio tuntuu olevan kova
-sijainti; n. 600m päässä kotoa

Moitimme:
-pieni tila, jos keskiviikko-iltana pitää käännyttää väkeä pois, miten kiireinen on lauantai-ilta?
-Works'iin verrattuna annos ja astiat näyttivät tylsiltä

Ehkä hiukkasen enemmän kallistun Chuck'sin puoleen, mutta aika tasoissa nämä ovat. Tiukkaa tekee hampurilaisella päästä näiden keikkojen jälkeen omalla roskaruoka-listalla top3:een -edelleen.

Perus blogisettiä varmaankin tulossa melko pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti