tiistai 26. marraskuuta 2013

Kysymyksiä tulemaan!

Nyt lienee hyvä hetki tällaiselle. Otan mallia muista vaihtareista, ja annan teille lukijoille mahdollisuuden kysyä minulta mitä vaan mikä liittyy tähän vuoteen, hakuprosessiin, elämään täällä, eroavaisuuksiin serkusten Suomen ja Kanadan välillä... Mitä vaan.

Pidempi kuulumisten kertominen tulee jokatapauksessa viimeistään ensi viikolla, mahdollisesti jo viikonloppuna. Jos kysymyksiä tippuu paljon ennen viikonloppua/alkuviikkoa, tulee vastaukset jo seuraavassa postauksessa, mutta jos kysymyksiä ei kuulu niin sitten tulee vain kuulumisia. Jos tulee samankaltainen kysymys useampaan kertaan mutta eri muodossa esitettynä, pyrin vähän yhdistelemään niitä ettei tarvitse useampaan otteeseen vastata samanlaiseen kysymykseen.

Kysymykset voi laittaa tuohon kommentointi-laatikkoon, mutta vastailen siis vasta seuraavassa postauksessa. Muistakaa ettei nimeä tarvitse kertoa kysymyksen yhteydessä, eikä huonoja kysymyksiä ole olemassa!

5 kommenttia:

  1. Olisi mukava kuulla tällaisia asioita: Hauskin? Kurjin? Yllättävin? Ihanin? kokemuksesi tähän mennessä Kanadassa?

    VastaaPoista
  2. Syyslukukauden mittaisella kokemuksella Kanadasta ja siellä yhdestä koulusta, mitkä ovat sikäläisen ja täkäläisen koulun vahvuudet ja heikkoudet?

    VastaaPoista
  3. Mitä ruokaan liittyvää haluaisit tuoda mukanasi Suomeen? Mitä olet kaivannut sinne ruokapöytään täältä?

    VastaaPoista
  4. Onko koti-ikävä iskenyt? Jos, niin millaisessa tilanteessa?

    VastaaPoista
  5. Mikä on ollut yllättävintä? Tunnistakkonää kulttuurishokin oireita? Ootko muuttunut?

    VastaaPoista