sunnuntai 4. elokuuta 2013

Wind Of Change

Kesä alkaa täällä Suomessa kääntyä siihen pisteeseen, että nyt viimeistään aletaan valmistautua tulevaan kouluvuoteen. Itselläni ei loman loppu ole tänä vuonna vielä mielessä, pikemminkin Suomen jättäminen ja uusi ajanjakso Atlantin tuolla puolen.

Huomenna, 5.8 -maaginen päivämäärä joka on pyörinyt mielessäni helmikuulta lähtien päivittäin- suuntaan ensin kohti New Yorkia ja sen jälkeen torstaina kohti Hamiltonia, pitkä odotus siis päättyy. Kuten sanottu, jännitystä on ollut monenlaista. "Matkakuumeen" lisäksi viime päivät olen taistellut kurkkukivun kanssa, joka yhdessä sitkeän flunssan kanssa tuntui jo taittuvan antibiottikuurin jälkeen. Perjantaina jouduin käymään vielä päivystyksessä, onneksi mitään erityistoimenpiteitä aiheuttavia juttuja ei löytynyt. 

Torstaista lähtien alkaa sähköposteissa pyörineet nimet saada kasvonsa ja kaikki visiot, -joita päässäni on pyörinyt useita- tapahtuvat, joko sellaisina kuin olen ne kuvitellut tai aivan päinvastoin. Nyt on vain toivottava että kaikki menisi putkeen, eikä sattuisi mitään onnettomia (osin toki itsestäni riippumattomia) kämmäyksiä esim. matkatavaroiden kanssa.

Tuosta Omenasta pari sanaa. Jos olisin menossa sinne lomalle, odottaisin sitä varmasti vähän toisesta näkökulmasta, mutta nyt en osaa olla siitä aivan hekumoissani. Totta kai olen siitä ja meille järjestetystä huikean kuuloisesta ohjelmasta innoissani, onhan NYC maailman kaupunkien ehdotonta eliittiä, mutta sen jälkeen odottava Kanada-aika on jotenkin enemmän mielessä.

Tässä vaiheessa usein todetaan, kuinka nopeasti aika on mennyt ajankohdasta A ajankohtaan B. Niin totean itsekin, vaikka se kovin kliseiseltä kuulostaa! Tämä (koko vaihtoprosessi) on ollut ihan mieletöntä show'ta ja vuoristorataa. Välillä on ollut joku tärkeä paperi hukassa, välillä taas on tullut positiivisia uutisia Kanadasta, jossakin välissä on ollut epätietoisuutta ja välillä taas on tajuttu, kuinka lähellä elokuun ensimmäinen viikko on. 

Nyt lienee myös aika ensimmäisten kiitosten. Niitä on paljon, enkä pysty edes muistamaan kaikkia ketkä ovat osaltaan helpottaneet prosessia. Aina itse Rotareista ja asioideni järjestelijöistä tsemppaus- omakohtaisia kokemuksia sisältäviä viestejä Kanadasta ja Pohjois-Amerikasta lähettäneisiin, unohtamatta tietenkään vanhempiani, jotka ovat omistautuneet ihailtavasti tähän sirkukseen, jaksaneet käydä paperisotaa ja totta kai tehneet isoja taloudellisia satsauksia. Kuten sanoin, listasta saisi pitkän, mutta iso Kiitos teille kaikille! 

Tähän väliin totean, että Kanadassa postaukseni saattavat sisältää myös urheilua tai jotain viisastelua siitä, mutta siitä kiinnostumattomille todettakoon, että pyrin kyllä tekemään selväksi milloin alkaa urheiluosio ja milloin jatkuu muiden kuulumisten kertominen. :)

Spotifylistalta rupesi täysin odottamatta soimaan Scorpionsin 'Wind Of Change'. Ja ei, tämä ei ole lavastettu juttu. Muutosten tuulet, ne puhaltavat huomenna allekirjoittaneen toiselle mantereelle, mutta saa nähdä koetaanko niitä myös blogin ulkonäössä/rakenteessa.. Postaukset Suomesta oli tässä, lätäkön takaa sitten lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti